fredag 12. november 2010

The Sunstreak - Første single på plateselskap!

The Sunstreak er et pop rock band fra New York som - sånn som det er nå – ble skapt i 2005. Men bandets opprinnelse startet egentlig rund 2000-tallet, da under navnet One year nothing. The Sunstreak har til nå utgitt to album, hvorav det første faktisk solgte 25 tusen kopier i sin første måned, og det uten noe plateselskap i ryggen. Det gjør dem faktisk til det andre bandet i historien til å charte opp på Billboard uten å ha noe form for platekontrakt og sånt. Og nå som de (i 2009) endelig har fått platekontrakt, fortsetter veien videre med enda større muligheter.



Og førstesinglen for dette albumet er Until I met you. Det er nesten standard pop rock, med et kjempestort refreng som løftes oppover av den sterke hovedvokalen i Tony Rebis. Jeg liker dette, jeg! Har nok fått den der ”Until I met you”- setningen mange ganger på omgang i huet, og synes absolutt at han virker troverdig når han synger om kjærligheten sin. Versene føler jeg bare følger med. Det er liksom der fordi de må ha det der, liksom. Det er refrenget som er salgspointet her.




Musikkvideoen er helt grei. Det er kanskje sånn at plateselskapet kanskje ikke har så mye penger å dele ut til deres prosjekter, så det er vel egentlig å forvente at musikkvideoen ikke virker så dyr og megafantastisk. (selv om det jo er mulig å være kreativ på alskens mulige måter uten dyre saker og ting, også. Det har vi fått bevist overalt, det. Spesielt på youtube.) Men den er ikke direkte dårlig. Den viser jenta han liker så godt, og de får jo inn litt historie der. Men innovativ og sinnssykt utrolig er den ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar