torsdag 14. oktober 2010

Latvisk partyfaktor! Baby, this is your moment!

God kveld alle sammen! Mitt neste låtinnlegg til dere skal handle om en artist fra Latvia. Og jeg vet veldig godt at denne låten er fra 2008, men jeg må bare vise dere den! Hovedfokuset på denne musikkbloggen kommer alltid til å være musikk fra 2009-2010, men av og til kan det dukke opp noen eldre låter også, og hvis dere ikke har hørt den før – OG liker den.. vel, så er det ganske så verdt å presentere den!



Dj Ella er navnet. Hun er som jeg nevnte en artist fra Latvia, og er en av få latviske artister som har klart å få musikken sin så godt ut i det internasjonale farvann. Låtene hennes har blitt spilt på radio i Sverige, Danmark, USA, Australia, Frankrike (hvor singlen Dj take me klarte å komme seg opp på topp 40 i de franske dancetopplistene). Hun har også blitt nominert til MTV europe music awards for ”Best baltic act”.


Hennes tredje singel fra hennes andre album (”Welcome to the club”) er Shine like a superstar. En electro dancepop-låt med veldig sterke, dansbare beats. I versene synger hun erotisk og flørtende i en erotisk flyt som fungerer nesten som et slags forspill, mens hun i refrenget sparker ut med stor entusiastisk kraft og positiv energi. Deretter – i bridgen – er hun tøff, med en smak av et edgy motstykke til alt frem til nå – og så må vi ikke glemme dette himmelske elementet i ”Aah-aah-aa-aaah”. Nice! Og hennes vesen + min helhetlige opplevelse av låta får meg til å ville beskrive Shine like a superstar som en kameleon av personlighet. Dessuten er det ekstra lett å synge med på ”Baby this is your moment”. Så godt at det nesten er spennende. Men i hvert fall veldig gøy. Veldig, veldig gøy!



Musikkvideoen starter veldig dystert og mørkt. Men så begynner undergrunnsfesten, og Dj Ella kommer fram og viser hva hun har å by på. Det passer med versene. Selvsikkert, ungt, prøvende og kult. Men så begynner refrenget, og hun bare fortsetter å sprade rundt der. Så jeg skulle vel egentlig ønske at de kanskje kunne ha danset noe kjempekult sammen, for det hadde passet så mye bedre. Og så burde de kanskje ha fått i gang festen litt mer, ved å gjøre noe annet enn å spille basketball, liksom. Men Dj Ella er kul og en fryd å se på – enn det hadde vært bortimot perfekt om det bare hadde vært no mer fest og dansing og crazy utskeilser på noe vis. Det hadde matchet uttrykket i låta. Og når det gjelder teksten, så skjønner jeg ikke helt hvor ”baby, this is your moment, here in the spotlight” kommer inn, foreks. Når de er i et forlatt parkeringsbygg fremmes det jo egentlig veldig få muligheter for suksess. Indeed...




Gøyeste verslinje:

"I like the way your body's movin' me. Pure sex!"



Sterkeste hook:


Baby, this is your moment!



Beste øyeblikk:


I første refreng! ;D





Hva synes du? :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar