onsdag 20. oktober 2010

And we.. TOUCH!

Artisten med denne neste låten kjenner nok dere alle igjen fra før av. Engelske Natasha Bedingfield har hatt flere hits siden hun startet sin popkarriere i rundt 2004 – med blant annet singlen These words som kom høyt på mange hitlister rundt om i Europa. Kanskje du husker Love like this fra 2007 relativt godt, også? Låten hun fremfører sammen med Sean Kingston? Mhm, selvfølgelig gjør du det! Så stor som den ble! Og nå er hun inne i sitt tredje studio album, som skal komme ut nå i novembermåned. Denne låten hennes er den låta som er førstesinglen til albumet, og Touch er verdt en gjennomlytting.



Jeg liker at det hele tiden ligger en spenning i bakgrunnen, som gjør at vi forventer noe grandiost i refrenget. Og jeg liker det nettopp fordi forventningene mine blir innfridd. Jeg liker også ekkoet som gjengis i ordet Touch, som gir oss en liten pause mellom disse høye, nesten skingrende, men deilige tonene der hun synger om lystbetonte handlinger som å danse og å le. Pausen gir rom for den gode etterfølelsen disse ordene absolutt gir. Og når vi kanskje tror at refrenget er ferdig, så fortsetter hun med enda litt mer kraft, og avslutningen kommer i form av en himmelsk, intim vokalbris igjen inne i ordet Touch, som det rett og slett ikke er mulig å bli lei av. Om låta er god eller mindre god, er kanskje noe diskutabelt, da den ikke er spesielt spesiell, krevende, interessant eller smart satt sammen på noe vis – men den er udiskutabelt behagelig å høre på, og refrenget sparker så godt til som et bra poprefreng skal gjøre. Mhm!



Musikkvideoen ble lagt ut på youtube mot slutten av juli, og har siden da fått rundt 269 tusen views. Videoen gir oss et glimt av livet hennes, og det er fint gjort. Mest fordi det er innrammet slik at det virker som om hun forestiller seg det og/eller ser hjemmelagde videosnutter på en lysbildefremviser/skjerm. Samtidig ser vi at hun synger og fremfører låten foran kameraet som en ekte artist, og det er faktisk for meg ganske flatterende. Dessuten er det en passende måte å få utløp for og å overføre energien i refrenget til noe ”håndfast”. Gjennom ansiktsuttrykk og kroppsbevegelser balanseres og jevnes ut energien, og viser samtidig nyansen til de tenkende og milde versene.



Jeg får ikke lagt inn musikkvideoen her, så du får reise videre til den inn herfra! :)

http://www.youtube.com/watch?v=Zgx1OujJXWM

Hva synes du? :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar