mandag 14. februar 2011

Den europeiske Adam Lambert?

Og fra en jentegruppe til en mannlig soloartist vil jeg veldig gjerne introdusere deg for Tao Hypah. Han er halvt nederlandsk, halvt japansk – og han blir av noen beskrevet som den europeiske Adam Lambert! I tillegg til å være singer/songwriter jobber han som danser – og så liker han å spise banan med spisepinner. Mhm. Han er ganske, ganske ny i bransjen, med bare to låter som har blitt lagt ut på nettet. Men noe forteller meg at det kan bli til et album etter hvert, fordi i disse to låtene ligger det mye potensial. Ikke bare fordi musikken hans er så fengende som det kan få bli, men ved å se på utseendet/stilen hans – etter førsteinntrykket å dømme – kan han nå veldig langt om han spiller de riktige kortene herfra. For selv om musikken ikke trenger å være unik for å bli populær, kan mye skje om konseptet rundt er det.

Uansett. En av de to låtene han har ute nå heter Screwed (1,2,3,4). Er du som meg så vet du bare med tittelen at du kommer til å like låten. Tallene i parentes sier også mye om hvor poppete og fengete dette her faktisk kan være. Og fabelaktig er det. For det er det vi liker aller best! Men så kan jeg fortelle deg at du absolutt IKKE kommer til å bli skuffet i det hele tatt. Dette er fengende og poppete og dancy. Trust me, he’s good. Eller, hvis det i så fall ér han som har skrevet låta er det et imponerende stykke arbeid! :)

Låta starter kanskje litt ”for” rett på sak, men det er det eneste jeg har å si på den. Fra første vers innfris alle forventninger, og refrenget kickstartes med ordet SCREWED! på en slik måte at alt stopper opp det lille sekundet der and I’ve come to pop heaven. Dessuten får vi 1-2-3-4-tellingen mot slutten av refrenget, også. Perfekt. Det får vi på hjernen, definitivt. Men selv om låta faktisk kan minne om mannlig skandipop som Eric Saade, Ola, Danny etc, så er det noe ved Tao Hypah som tar dette et steg videre – liksom inn i noe annet. Eller som i hvert fall har potensiale til det. Vi trenger en musikkvideo for slikt. Men sjekk ut Screwed imens, du.. så skal jeg gi beskjed om når den tid kommer<3






Gøyeste verslinje:

"Didn't have to swear that we would never part, till' you buried your flaws into my heart."


Sterkeste hook:


- "SCREEEEWED!"
og
- "1,2,3 forget-get aboout meee.."


Beste øyeblikk:

Starten av første refreng.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar