torsdag 16. desember 2010

Bortskjemt træshy pop L.A.-style!

Neste låtinnlegg er dedikert til en ganske så ekstravant, bekymringsløs og festelskende electropop gruppe kalt Millionaires - bestående av to jenter fra Los Angeles. (Egentlig tre, men hun ene forlot gruppa i år, tydeligvis) De begynte å lage musikk for moro skyld hjemme sammen, og etter at de hadde opplastet musikken sin på Myspace, begynte ting å skje ganske fort, og de har liksom vært ”overalt på nettet” siden den gang. I tillegg har MTV brukt noen av låtene deres til tv showene Teen Cribs og A double shot at love. Og så har de da begynt å lage enda flere låter, og å fremføre disse låtene sine lokalt, begynt å samarbeide med diverse folk osv, og utgitt EP’er. Nå i november 2010 har de begynt å turnere rundt om i USA, så får vi se hvor langt de kommer :)



Så det så. Og det er to låter av dem som jeg veldig gjerne vil vise dere. Den første heter Stay the night, og er en av få låter som har en ordentlig musikkvideo (med nesten 800 000 views!). Den tar faktisk litt tid å komme inn i, for man blir så overøst av småtåpelig tekst, sære vokaler, og en holdning og stil som er vanskelig virkelig å få tak i. Bare se på henne med den store sløyfa. Hun virker helt borte, liksom. Så.. men ja. Hvis du bare prøver ikke å la deg distrahere av dette, og er litt snillere med hvordan du dømmer dette, så kan konseptet være helt ålreit. Litt tamt, men faktisk ganske gøy. Og jeg har alltid elsket træshy pop. Det er sant, og dette er ikke direkte dårlig. Det er fengende, festlig amerikansk kultur på sitt mest bortskjemte. Artig altså!


Også jo. Ikke tro at de spiller et skuespill. De oppfører seg sånn, og kler seg sånn i virkeligheten. Det er i hvert fall det de påstår. Dessuten hater de Ke$ha! :(

Quoter isåfall gjerne det jeg fant, hvis du er interessert:

“We hate Ke$ha,” says member Melissa. “She is such a fake. She is not real. She’s signed to people who tell her how to act. That’s what makes us upset."

“We are who we have been since before the band. We are real – not like that white trash b*tch. This is how we dress every day – that is not how she dresses. She’d better watch her back. We’re gonna take her down. It’s three against one. Tik Tok b*tch."

Oooh-oooh. They’ve got the attitude.. men jeg tror de må innrømme at både 3OH!3 og Ke$ha har gjort det lettere for dem å få en sjanse i musikkverdenen akkurat nå. Med tanke på selve sjangeren/stilen.

Anyway, videre til neste låt – som jeg digger noe SKIKKELIG! Den heter Take your shirt off, og er en skikkelig energisk, sexy træshpoplåt. Den ble lagt ut i juli 2009, og har siden da nesten "bare" fått opp mot 200 000 views. Og det beste ved denne her må være teksten, energien, beaten og måten de synger på. Den er ekstremt moro å synge og danse til. Og den er helt perfekt hvis man føler seg ekstra træshy en dag, eller hvis man bare vil slå seg skikkelig godt løs. Dessuten kommer nok den ”take your shirt off”-setningen (og det samme med "stay the night"-setningen) kjempelett til å sirkulere i huet på deg lenge etter at du har hørt den. En låt du bare må ha i samlingen din! Woooh! *danser*

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar